Júliusban derült ki, hogy az addig a Warner Bros berkeiben készült Maugli a Netflix-hez került, és nagy valószínűséggel el is fogja kerülni a mozikat. A film új előzetesét már a Netflix szállította nekünk, és bár a korábbi trailernél jóval többet megmutat Kipling szeretett hőseiből, egyben magyarázatot is ad a sok tologatásra és a tulajdonosváltásra is – a CGI ugyanis helyenkánt messze elmarad nem csupán a 2016-os A dzsungel könyvétől, de úgy általában a napjainkban elvárható minőségtől.

A Netflix úgy döntött, hogy egy rövid időre azért a moziban megtekinthetővé teszi a filmet, így november 29-től december 7-ig, a Netflixes debütálásig limitált vetítést fog kapni.

Az Andy Serkis rendezésében készült Maugli a korábbi feldolgozásoknál jóval erőszakosabb és sötétebb filmet ígért a közönségnek, így gyenge CGI ide vagy oda, azért várjuk a megjelenését.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..