Mostanában igazán nincs okunk panaszkodni, hiszen szinte minden nap kapunk egy új előzetest valamelyik jövő évi blockbusterhez – a mai adag A majmok bolygója: Háború nemzetközi előzetese, ami a hétvégén érkezett első trailer (cikk végén) kicsit átdolgozott változata. A majmok bolygója trilógia zárófilmje 2017. július 14-én érkezik az amerikai mozikba.
A hivatalos szinopszis: “A majmok bolygója: Háború, a kritikailag elismert blockbuster franchise harmadik fejezetében Caesar és majomtársai halálos konfliktusba keveredik egy könyörtelen ezredes által irányított hadsereggel. A minden képzeletet felülmúló veszteségekkel járó összecsapást követően Cézár legsötétebb ösztönei veszik át az irányítást, és személyes küldetésre indul, hogy megbosszulja társait. A misztikus utazás végén Cézár és az ezredes egy epikus csatában kerül szembe egymással, ami mindkét faj sorsát, és a bolygó jövőjét is örökre meghatározza…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..