Új előzetes A Föld után-hoz

4
69

a_fold_utan_poszterAz eredeti tervekhez képest egy kis csúszással érkezik az amerikai mozikba Will Smith és fia, Jaden A Föld után című sci-fi-je, a jó hír azonban, hogy a magyar premier is ugyanebben időben, egészen pontosan 2013. június 6-án lesz megtartva. A tegnapi moziplakátot követően -ahogy megszokhattuk -, egy új előzetes is napvilágot látott a filmhez.
Tartalom: Ezer évvel a Kataklizmát követően, amely az emberiséget száműzetésre kényszerítette a Földről, a Nova Prime lett az új otthona a túlélőknek. A legendás Cypher Raige tábornok (Will Smith) egy küldetésből visszatérve végre kész újra apja lenni 13 éves fiának, Kitai-nak (Jaden Smith), egy aszteroidavihar azonban megrongálja a hajójukat, így kényszerleszállást hajtanak végre a mostanra teljesen ismeretlenné vált és veszedelmekkel teli Földön. Haldokló apjával a pilótafülkében Kitai egyedül lesz kénytelen keresztülvágni az ellenséges vidéken, hogy visszaszerezze az űrhajó jeladóját. A fiú, aki egész életében olyan akart lenni, mint az apja, most esély kap rá, hogy bizonyítson. © filmtrailer.hu


A Föld után előzetes /trailer/A Föld után film adatlap magyar előzetessel


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ifjú Padawan szívből szóltál. Az előzetes alapján nagyon jónak ígérkezik a film, és végre a gyerek sem idegesítő karakter, mint a Karate kölyökben.
    Várós

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ