A parádés szereposztással (Keira Knightley, Mackenzie Foy, Morgan Freeman. Richard E. Grant, Helen Mirren) és lenyűgőző látványvilággal kecsegtető újabb Disney adaptáció valószínűleg komoly tömegeket fog a mozikba vonzani december közepén, most pedig pedg egy új trailer és poszter érkezett hozzá.

A diótörő és a négy birodalomban a jól ismert történet sötét oldalát ismerhetjük meg, amely középpontjában Clara (Mackenzie Foy) áll, akinek minden vágya egy kulcs, egy egyedi darab, amely az édesanyjától örökölt, felbecsülhetetlen értékű kincset tartalmazó dobozt nyitja. Keresztapja, Drosselmeyer egyik partiján Clarát megajándékozzák egy aranyfonállal, amely elvezeti őt a kulcshoz, ám az azon nyomban el is tűnik, és Clara egy titokzatos, párhuzamos világban találja magát. Clara hamarosan megismerkedik egy Phillip nevű katonával, egy csapat egérrel és a régenssel, aki három birodalom ura: a hópelyhek, a virágok és az édességek birodalmáé. Clara kulcsa azonban nem itt, hanem a negyedik birodalomban van, amelyet egy gonosz zsarnok királynő, Ginger anya ural.



NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..