Egy 12 napos felvezetés után Karácsonyra érkezett meg a Deadpool új előzetese, méghozzá az elsőhöz hasonlóan rögtön kettő, egy korhatáros és egy korhatár nélkül megtekinthető.
A film USA bemutatójáig (2016. február 12.) már kevesebb mint 2 hónap van hátra, a pontos magyar premierről egyelőre nincs hír, de elvileg februárban érkezik hozzánk is.
A Tim Miller rendezésében készült filmet nem igazán lehet összehasonlítani az eddig vászonra került képregény adaptációkkal, amit jól tükröz a korhatáros (R-rated, itthon 18+) besorolása is. A Deadpool filmben két új Marvel hőst is megismerhetünk, akik eddig semmilyen formában nem kerültek a képernyőkre: Gina Carano alakítja Angel Dust-ot, Brianna Hildebrand pedig Negasonic Teenage Warhead-et. A rendező a következő szavakkal mutatta be Angel Dust-ot: “Gina lenyűgözően alakította. Kicsit olyan, mint Hulk, minél mérgesebb lesz, annál nagyobb adrenalinlöketet kap, és annál erősebb és jobb harcos lesz. Ez az ő szuperképessége, ezt próbáltuk minél jobban kijátszani a harcjeleneteknél. Nem is tudnék más múlttal rendelkező színésznőt elképzelni, mint Gina,egyetlen kaszkadőr sem tudná azt megcsinálni, amit ő mutatott. Fantasztikus volt.”
Miller Negasonic Teenage Warhead-ről is ejtett pár szót, aki jóval kevésbé ismert a rajongók között. A karakter Angel Dust ellenfele lesz, miután rájönnek, hogy Kolosszus nem bír vele. “Azt hiszem, Deadpool sokszor fogja azt kívánni, bárcsak befogná a száját. Meglehetősen szarkasztikus humora van, Deadpool-t pedig egyszerűen seggfejnek tartja.”
A karakter a képregényekben telepata, illetve jövőbe látó képességekkel is rendelkezik, a filmben azonban a robbanásokat tud saját testével előidézni.


Deadpool előzetesek /trailer/


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ