Új Cosmopolis előzetes (16+)

2
121

cosmoplisKét hét múlva már a mozikban is nézhetjük David Cronenberg meglehetősen felkavarónak ígérkező Cosmopolis film adatlap filmjét, amelyen fő szerepében az Alkonyat sorozattal a toplistás színészek közé robbantRobert Pattinson lesz. A cikk végén a legújabb nemzetközi – francia feliratos – előzetest láthatjátok.
Hivatalos szinopszis: New Yorkban teljes a zűrzavar, a kapitalizmus a végóráit éli. Eric Packer (Pattinson), a milliárdos aranyifjú beül hófehér limuzinjába. Míg az Egyesült Államok elnökének látogatása miatt megbénul egész Manhattan, őt csak egy dolog érdekli: el akar jutni a város túlsó felén dolgozó fodrászához. Ám ahogy az órák telnek, a káosz úrrá lesz mindenen, és ő tehetetlenül nézi, ahogy birodalma összeomlik. Ráadásul biztos benne, hogy valaki meg akarja gyilkolni. De mikor és hol? Élete legfontosabb 24 órája következik.
A film 16+ besorolást kapott.


Cosmopolis előzetes (trailer) (16+)Cosmopolis film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó ötlet volt ebbe a filmbe berakni Pattinson-t. Ezzel kicsit kirántják a csilli-villi vámpír mámorból; és erre nagy szüksége is van, mert szerintem jó színész lesz belőle. Ebben a filmben megmutathatja, hogy nem csak a csajáztató vámpírpillantást tudja bevetni a vásznon. Ha meg belebukik, akkor lehet nincs tovább neki, csak a tinifilmek világa. Az már más kérdés, hogy vajon ő miből akar pénzt csinálni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..