Új Abraham Lincoln: Vampire Hunter trailer

5
101

Abraham Lincoln a vampirvadasz_poszterAkárcsak a Disney John Carter filmjénél, az Abraham Lincoln: Vampire Hunter esetében is érezni lehet a levegőben, hogy bizony könnyen lehet, hogy a készítők egy kicsit túl sokat várnak a filmtől: Bár a nagy hírű elnök neve miatt talán sokan elszaladnak majd a mozikba Amerikában, a polgárháború+vámpírok+baltával nindzsázás azonban nekem egy kicsit már túl soknak tűnik a jóból. Ne legyen igazam.
Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében – Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet. © filmtrailer.hu


Abraham Lincoln, a vámpírvadász előzetes /trailer, nemzetközi/Abraham Lincoln, a vámpírvadász film adatlap


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lehet, hogy úgy jár mint a John Carter, de azért ez trailer alapján már jobbnak ígérkezik, és szerintem mindenképpen megér egy megnézést, nem biztos, hogy moziba, de DVD-n igen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..