Egy új, kifejezetten IMAX-ra készített előzetes jött a Tűzgyűrű: Lázadás-hoz, ami nem sokban különbözik ugyan az eddigiektől, de talán egy kicsit jobb képet kapunk belőle a Jaeger robotok megújult fegyvertáráról és a gigantikus méretű új kaiju-ról, ami mellett az óriási méretű robotok szinte apró játékkatonáknak tűnnek.
A film hivatalos szinopszisa: John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.
A szuperlátványos 3D-s mozikaland rendezője Steven S. DeKnight, a további szereplők pedig Scott Eastwood (Halálos iramban 8), Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..