Tulipánláz magyar feliratos előzetes

0
800

Deborah Moggach írónő – az ő regényéből készült a Keleti nyugalom – Marigold Hotel – még az ezredforduló környékén írt bestsellerét adaptálták most vászonra Tulipánláz címmel, amely egy klasszikus kosztümös romantikus filmet ígér lehengerlő szereposztással, Alicia Vikander és Christoph Waltz mellett Dane DeHaan-nel – utóbbi kissé meghökkentő választás a hősszerelmes szerepkörére, mert jellemzően nem az a daliás szépfiú alkat, de hát miből/kiből lesz a cserebogár?
A történet az 1630-as évek Amszterdamjába kalauzolja majd el nézőit, ahol a fiatal, szép és szegény Sophia (Vikander) egy idősödő kereskedőhöz (Waltz) köti hozzá életét, hogy családját megmentse. A kereskedő felkéri a tehetséges fiatal festőzsenit (DeHaan), hogy fesse meg a házaspár portréját. A házban hamarosan – a tulipánláz jegyében – elszabadulnak az indulatok!
A filmet A másik Boleyn lánnyal és a Mandela-filmmel a foga fehérjét már kimutató Justin Chadwick rendezte, a könyvet pedig az Oscar-díjas Tom Stoppard (Szerelmes Shakespeare, Brazil, A nap birodalma) adaptálta. A film jövő februárban kerül a mozikba!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ