Transformers: Dark of the Moon szinkronos előzetes

19
184

Transformers_3_teaser_poszterUPDATE: Villámgyorsan elkészült a magyar nyelvű, szinkronos előzetes is, amit a bejegyzésben meg is nézhettek!
Megérkezett a várva várt előzetes a Transformers: Dark of the Moon-hoz: az előre sejtett robbantásdömping helyett egy visszafogott képeket láthatunk, amik egyben a címre is némi magyarázattal szolgálnak.
“Optimus fővezér vezetésével Űrdongó, Racsni, Acélfej és Csatár újra akcióba lépnek, és felveszik a harcot az Álcákkal, akik a Transformers: bukottak bosszújában elszenvedett vereség után bosszúra készülnek. Az új filmben az Autobotok és az Álcák az USA és Oroszország közt zajló űrfegyverkezési versenybe is belekeverednek, ami könnyen háborúba taszíthatja a két nemzetet – Sam Witwicky pedig kénytelen lesz robot barátai segítségére sietni. Mindkét oldalon lesznek új karakterek, a gonoszok oldalán például Sokkoló (Shockwave), aki Cyberton uralkodója volt, amig az Autobotok és Álcák egymással háborúztak a Földön”.
Transformers: Dark of the Moon bemutató: 2011. július 1.


Transformers: Dark of the Moon szinkronos előzetes /trailer, HUN/Transformers: Dark of the Moon előzetes /trailer, HQ-HD/
19 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezért hívják teasernek.Semmit sem mutat és mégis…Szerintem rendben lesz,ahogy a forgatási videók is mutatták,itt bizony kő kövön nem fog maradni.Nehogy már azt higgyétek Michael Bay-ről,hogy átmegy művészfilm rendezőbe:-)

  2. tyű sztem ez is hozza az ívet, nekem minden film tetszett! ennél muszáj lessz moziba menni mert 3d-be veszik az egészet! már várom magyarul, hajrá, minnél hamarabb legyen kész, mert ez az előzetes nem sokat mondott, legalábbis nekem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..