Torrente 43D szinkronos előzetes

6
158

torrente_43D_poszterAhogy megígérték, a PARLUX Entertainment elkészítette a Torrente 43D szinkronos előzetesét is (Csuja Imre, Stohl András, Czető Roland, Harsányi Gábor és Barbinek Péter is közreműködött a film szinkronizálásában), sőt többet is tettek ennél, ugyanis teljesen újravágták a meglehetően kaotikusra sikerült eredeti 3 perces anyagot.
Tartalom: Torrente elvállal egy ügyet, amely balul sül el, ezért börtönbe kerül. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét, kiderítse, ki juttatta börtönbe, és megtorolja azt. Ehhez azonban meg kell szöknie a börtönből, amihez kedvenc filmje (Menekülés a gy< őelembe) történetét hívja segítségül: focimeccset szervez a rabok és a börtönőrök között. Majd elindul a Torrente-féle bosszúhadjárat: szem, testnedv nem marad szárazon.


Torrente 43D szinkronos előzetes /trailer/Torrente 43D film adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sajnos ez már nem ér a többi részek nyomába… (láttam feliratosan). Túlzásba vitték… Sajnos olyasmi szintre jutott mint a Taxi 4. Abba is ami az első részekbe bejött az embereknek, a 4. részbe már átestek a ló másik oldalára. 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..