Titanic 3D trailer

2
198

Titanic_3D_poszterTegnap a poszter, ma az új előzetes látott napvilágot a James Cameron legendás romantikus filmjéhez, a Titanic-hoz, ami 2012. április 6-án kerül 3D-ben a mozikba. Ha valaki nem ismerné az 1997-es filmet, annak itt a hivatalos tartalom:
Belfastban elkezdik építeni a világ legnagyobb hajóját, melynek hossza nagyobb, mint a korabeli New York legmagasabb felhőkarcolója. A hajótest építése feszített tempóban zajlik és két évig tart, a belső dekoráció megalkotása pedig újabb egy évet vesz igénybe. A Titanic 1912. április 10-én, egy szerdai napon, déltájban hagyja el Southampton kikötőjét, hogy újabb két megállás után New York felé hajózzon. És bár a Titanic útja során számos figyelmeztető jelzést kap más hajóktól, amelyek a jéghegyek közelségére hívják fel a luxushajó figyelmét, április 14-én este 11 óra 40 perckor – alig öt nappal azután, hogy útnak indult – jéghegynek ütközik. Április 15-én hajnali fél háromkor, kevesebb mint három órával a végzetes ütközés után pedig már az Atlanti-óceán fenekén pihen.
Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet) a hajón utaznak, ugyanakkor születésük folytán világok választják el őket egymástól. Ennek ellenére halálosan egymásba szeretnek az elsüllyeszthetetlennek vélt Titanic első – és egyben utolsó – útján. Amikor a baljós csillagzat alatt vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nem csak szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük.


Titanic 3D trailer2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Te jó ég… Hát a Titanic sok minden csak nem nyálas… Sőt romantikus mozinak is csak harmadlagosan lehet nevezni, ugyanis igazi műfaja dráma valamint katasztófa film, mégpedig utóbbi műfajt tekinve egyenesen a legkiválóbb alkotásról van szó.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ