The Tall Man előzetes

3
535

the_tall_man_poszterA posztert követően az első előzetes is megjött Pascal Laugier új, The Tall Man című horrorfilmjéhez – úgy néz ki, a borzongás kedvelői nyugodtan felírhatják a címet a megnézendő filmek listájára. Magyar bemutatóról egyelőre nem tudunk, Amerikában limitáltan augusztus 31-én kezdik el vetíteni a mozik.
Tartalom: Egy elszigetelt, álmos bányászvárosban gyerekek kezdenek eltűnni nyom nélkül – a lakós egy misztikus entitásról beszélnek, amit The Tall man szoktak emlegetni. Julia Denning (Jessica Biel), aki nővérként dolgozik a helyi kórházban, elég szkeptikusan áll a dologhoz… míg egy nap kisfia, Davis is eltűnik az éjszaka közepén. Julia minden szülő legfélelmetesebb rémálmát éli át miközben nyomozni kezd, hogy megkeresse, és megmentse gyermekét… © filmtrailer.hu


The Tall Man előzetes /trailer/3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem meg Jodelle Ferland miatt, aki időközben 18 éves elbűvölő lánnyá serdült… Valahogy mindig a horror- és az elvontabb szerepek találták meg kislányként is, lásd Silent Hill, Védtelen gyermek vagy Terry Gilliam Tideland-je.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..