The Silver Linings Playbook trailer

2
330

bradley-cooper1David O. Russell (The Fighter – A harcos) rendezi és Bradley Cooper, Jennifer Lawrence és Robert De Niro lesznek a főszereplői a The Silver Linings Playbook című, Matthew Quick azonos című bestsellere alapján készülő filmnek – A szívmelengető, egyedi humorú vígjáték 2012. november 21-én kerül a mozikba, és tegnap érkezett meg az első előzetes hozzá.
Tartalom: Minden rosszban van valami jó – ez Pat Peoples (Bradley Cooper) jeligéje, aki mindig megpróbálja a jó oldalát látni a dolgoknak: amikor kieresztik a kórházból, ahova azután került, hogy felesége egy másik férfi kedvéért otthagyta, úgy gondolja, továbbra is van esélye visszaszerezni a nőt, és helyrebillenteni kisiklott életét. Büszkeségét félretéve hazaköltözik szüleihez, és minden megtesz azért, hogy olyan férfivá váljon, amire felesége mindig is vágyott. A kemény megpróbáltatások közepette azonban megismerkedik egy Tiffany-val ((Jennifer Lawrence) egy gyönyörű, fiatal nővel akinek szintén nem kívánatos fordulatot vett az élete. Egymást segítve. közösen próbálnak tovább evezni az életben, mindig csupán egyetlen csapással lemaradva a szerelemtől… © filmtrailer.hu


The Silver Linings Playbook előzetes /trailer/2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..