The Ridiculous 6 – előzetes Adam Sandler westernparódiájához

2
2771

The-Ridiculous-6A hét mesterlövész ihlette Aljas nyolcas Karácsonykor kerül az amerikai mozikba, ám a Netflix előfizetői még ezt megelőzően, december 11-én az arcukba kapják az Adam Sandler főszereplésével készült The Ridiculous 6 (A nevetséges/röhejes hatos) westernparódiát, amihez most megérkezett az előzetes is.
A film sztorijában egy indiánok által felnevelt törvényenkívüli férfi (Sandler) rájön, hogy 5 féltestvére is van. Felkeresve őket a testvérek elindulnak küldetésükre, megkeresni bajkeverő közös apjukat. A filmben szereposztására igazán senkinek sem lehet egy rossz szava sem, Sandleren kívül ugyanis Rob Schneider, Steve Buscemi, Luke Wilson, Terry Crews, Taylor Lautner, Will Forte, Danny Trejo, Nick Nolte, David Spade, Jorge Garcia és John Turturro neve is szerepel a stáblistán, és még nem is teljes a felsorolás.
Hogy mit várhatunk a filmtől, arról sokat elárul, a forgatás alatt több őslakos amerikai színész is annyira besérült a filmben megjelenített sztereotípiák miatt, hogy otthagyta a forgatást. A Netflix azonban megvédte az alkotást:

“A film címében azért szerepet a nevetséges szó, mert tényleg nevetséges. A westernfilmek egy durva paródiájáról beszélünk, amelynek a sztereotípiák, a változatos szereplők is részei – a filmnek és a poénnak egyaránt.”

Reméljük, hozzánk is eljut valamilyen formában az alkotás.


The Ridiculous 6 előzetes /trailer/2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ