The Purge 3 előzetes – folytatódik a megtisztulás éjszakája

0
1506

Megérkezett az első előzetes a nagy sikert aratott A bűn éjszakája és A megtisztulás éjszakája: Anarchia folytatásához, ami a The Purge: Election Year címen kerül a mozikba idén nyáron. A készítők szerint a két főszereplő karakterét a valós élet ihleti, méghozzá az idei elnökválasztás két igen jellegzetes alakja, Donald Trump és Hillary Clinton.
A filmben középpontjában szintén egy elnökválasztás áll, az Elizabeth Mitchell and Kyle Secor által alakított jelöltek közötti csata egy igen komoly kérdés körül forog: Hogy eltöröljék-e a megtisztulás éjszakáját, a fél napot, amikor minden számlát kiegyenlíthet az ember, a napot, amikor minden bűn, még a gyilkosság is megbocsátást nyer.
Az elnökválasztás időszakába azonban szerencsétlen módon épp beleesik a megtisztulás éjszakája is…
Tartalom: Két év telt el azóta, hogy Leo Barnes (Frank Grillo) a megtisztulás éjszakáján bosszúra szomjazva fia gyilkosának nyomába eredt. Most Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) szenátor biztonsági embereinek főnöke, az ő feladata, hogy az elnökjelölt túlélje az aktuális éjszakát és esélyt kapjon annak megszüntetésére. Egy árulást követően azonban mindketten az utcákra kényszerülnek, ahol bérgyilkosok vadásznak rájuk, és minden külső segítség nélkül kell túlélniük hajnalig…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ