The Gangster Squad trailer

8
232

The-Gangster-Squad-poszterKijött az első előzetes az igen ígéretes szereposztással készülő The Gangster Squad című noir hangulatú bűnügyi thrillerhez, az amerikai mozikban 2012. október 12-től lesz látható a film, hazai bemutatója még nincs.
Tartalom: Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (Sean Penn), a könyörtelen, Brooklyn-i származású gengszter a markában tartja az egész várost: a drogok, a fegyverkereskedelem, a prostitúció és a szerencsejáték egyaránt az ő kezében fut össze. Nem csupán aranybányái, de a rendőrök és a irányítása alatt álló politikusok is a teljes védelmét élvezik, és ez még a legelszántabb zsarukat is eltántorítja attól, hogy keresztezzék az útját… kivéve egyetlen osztagot, akiket John O’Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling) irányít, és akik szentül megfogadják, hogy fenekestül felborítják Cohen felépített birodalmát… © filmtrailer.hu
A rendező Ruben Fleischer, a főszereplő Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Michael Peña, Anthony Mackie, Holt McCallany és Emma Stone.


The Gangster Squad előzetes /trailer/8 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..