Hosszú várakozás után végre megérkezett az első előzetes A halálos iramban 8-hoz, ami az elmúlt pár napban megkapta a végleges angol címét is: The Fate of the Furious. Kíváncsiak leszünk, a magyar mozikba vajon milyen címmel fog érkezni a film 2017. április 13-án.
Tartalom: Most, hogy Dom és Letty a mézesheteiket töltik, Brian és Mia pedig kilépett a játékból, a csapat többi tagja is elkezd a normálishoz hasonló életet élni. A végzet elöl azonban nincs menekvés: egy titokzatos nő (Charlize Theron) visszacsábítja Dom-ot a bűn útjára, egy közvetlen közelről jött váratlan árulás pedig olyan kihívás elé állítja a csapatot, ami a legvégsőkig próbára teszi a képességeiket. Az elit csapat Kuba tengerpartjától New York utcáin keresztül egészen a Barents-tengeri jégtáblákig üldöz egy anarchistát, akik az egész világot káoszba készül taszítani… és hazahozzák az embert, aki családot csinált a csapatból.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..