The Expendables – A feláldozhatók 2. magyar feliratos előzetes

4
75

felaldozhatok_2_poszterAz NMHH rendelete miatt elkezdtem körülnézni a közeljövőben mozikba kerülő filmek előzetesei táján, és meglepve tapasztaltam, hogy a The Expendables – A feláldozhatók 2., magyar előzetesét ki sem raktam – most pótlom, karikástól (12+).
Az új filmben a régi csapat pár új taggal kiegészülve újra akcióba lép, amikor Mr. Church (Bruce Willis) egy látszólag rutinfeladatnak tűnő munkára béreli fel őket. A dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek, és amikor egyik társukat megölik, a feláldozhatók bosszút esküsznek – ezúttal idegen pályán kell küzdeniük, úgy, hogy minden esély ellenük szól. Miközben azonban átvágják magukat az ellenséges erőkön, egy újabb fenyegetés kerül napvilágra: 3 kiló harcászati Uránium, ami elég ahhoz, hogy felborítsa a világ jelenlegi egyensúlyát… © filmtrailer.hu


The Expendables – A feláldozhatók 2.The Expendables – A feláldozhatók 2.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez is egy merő sablon lesz mint az első. Nem vagyok oda érte főleg a szánalma Norris miatt. Majd egyszer valamikor amikor már mindenki elfelejtette akkor majd megnézem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..