The dark knight rises – magyar teaser trailer

7
164

The dark knight risesBár túl sok szöveg nem volt benne, az Intercom, A sötét lovag – Felemelkedés hazai forgalmazója azért elkészítette a feliratos verzióját is, a nemrég napvilágot látott TDKR előzetesnek. Gordon felügyelő – pontosabban, ha jól tudom, már főfelügyelő – kórházi jelenete alapján sejthetjük, hogy megint nyakig ér a szar Gotham városában, az utolsó képkockákban pedig Batman fő ellenfelét, Bane-t láthatjuk. És felejtsük el a Batman és Robin-ban látott szánalmas, agyatlan teremtényt: az eredeti képregényben Bane nem csupán hatalmas ereje, de esze miatt is méltó ellenfele Batman-nek. Ő az egyetlen lény, aki ténylegesen majdnem megölte a denevérembert, Bane az, aki (SPOILER??) “kettétörte a denevért”…


A sötét lovag – Felemelkedés /The dark knight rises/ magyar előzetes /teaser trailer/7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Minden generációnak kell egy Batman!” azt hiszem az Igazság Ligája utolsó részében hangzott el ez a mondat. Nagyon várom, Aliennel együtt nálam befutó lesz!

  2. Eléggé ütős ahogy 1:15-nél már látszik, hogy a Lovag kissé kivan, miközben Bane meg közeledik felé mint egy dúvad… Sej, már most megnézném az egész filmet ha lehetne! 😀

  3. Biztos hogy királyságos kis film lesz ez is! Az utóbbi BATMAN abszolút filmek betalálósak mind! AZ mondjuk nevetséges lenne ha vége lenne BATMAN-nek mivel hogy gyakorlatilag mint képregény ikon halhatatlan.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..