Támadás a Fehér Ház ellen magyar előzetes

4
108

tamadas_a_feher_haz_ellen_poszterNem kapkodták ugyan el – 2013. április 4-én már be is mutatják a mozik – de végül is még időben elkészült a Támadás a Fehér Ház ellen szinkronos előzetese: Gerard Butler magyar hangja Kőszegi Ákos, Morgan Freeman-é Helyey László, Aaron Eckhart-é pedig Epres Attila lesz.
Hivatalos szinopszis: Asher elnök (Eckhart) találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel, és annak védelmi parancsnokával. Azonban a Fehér Ház ellen indított váratlan légitámadás az egész kabinetet a vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszeríti. És végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. Mike Banning (Butler) testőr volt korábban, de egy tragikus autóbaleset során súlyos hibát vétett, ezért eltávolították az elnök mellől. Ahogy híre megy, hogy az államfő veszélybe került, a félelmet nem ismerő Banning egyből a helyszínre siet. A dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek. Mivel a Pentagonnak egyre fogy az ideje, csak egyetlen esélyük maradt a túlélésre.


Támadás a Fehér Ház ellen magyar szinkronos előzetesTámadás a Fehér Ház ellen film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Számomra nagyon várós,de remélem nem csak az előzetes-t rakták össze nagyon jól,azért lesz ennyire pörgős maga a film is. Valamint egy röpke megjegyzés: Gerard Butler magyar hangja nem Kőszegi Ákos,hanem Széles László.Amúgy azt hiszem eddig majdnem mindig is ő szinkronizálta valamennyi filmjét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..