Széttörve /Split/ – M. Night Shyamalan új thrillerjének magyar feliratos előzetese

0
1156

M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Jelek) legújabb filmjével most igazán megmutatja nekünk, milyen mély a nyúl (az Őrült Kalapos?) ürege… Széttörve /Split/ című filmje igazi kihívás elé állítja a főszereplő James McAvoy-t – talán pont ezért is vállalta el! -, mivel nem kevesebb, mint 24 személyiséget kell megjelenítenie a vásznon. A lélek mélységeibe bepillantást engedő produkciót jövő év elején láthatjuk a UIP-Duna Film forgalmazásában. Vajon vissza bír-e kapaszkodni Shyamalan az élvonalbeli rendezők közé? Te mit gondolsz?

Tartalom: Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.
Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ