Suicide Squad – Öngyilkos osztag új szinkronos előzetes

0
1833

Megérkezett a Suicide Squad – Öngyilkos osztag második magyar szinkronos előzetese (az eredeti nyelvű verzióját korábban már láthattátok nálunk). David Ayer író-rendező viszonylag szabad kezet kapott a DC-től, hogy vászonra adaptálja a szuperhősök antitéziseit tömörítő csapatot. A szereposztás impozáns, ezúttal Will Smith is igent mondott egy olyan szerepre, amely nem őt helyezi a középpontba. A film a világpremierrel egy időben, 2016. augusztus 4-én kerül a hazai mozikba, és a nyár egyik legjobban várt blockbusterének ígérkezik! Csak remélhetjük, hogy nem jut Ayer másik filmjének, a Szabotázsnak a sorsára!
Tartalom: Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ