Suicide Squad – Öngyilkos osztag magyar feliratos előzetes

3
1170

suicide-squadEgyelőre csak feliratosan, de megérkezett az első magyar előzetes a jövő nyáron (a pontos bemutató még nem ismert, szorítsunk, hogy augusztus 4. legyen) mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag-hoz. Kíváncsian várjuk a szinkronokat, főképp Jared Leto, alias Joker-ét. A hivatalos szinopszis is elkészült: Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Talán a legrégebben, legjobban várt képregény-megfilmesítésben az antihősökből álló szupercsapatot igazi sztárválogatott kelti életre. Will Smith = Deadshot, Batman egykori ellenfele; Jared Leto = Joker, akinek gyilkos a humora; Joel Kinnaman = Rick Flagg, valaha katona; Margot Robbie = Harley Quinn, Joker barátnője; Jai Courntey = Bumeráng, aki energiával dobálózik; Cara Delevingne = Enchantress, aki bármilyen alakot felvesz.


Suicide Squad – Öngyilkos osztag magyar feliratos előzetes /trailer/


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az öngyilkos osztag és az A.R.G.U.S a Zöld íjászban is feltűnik.
    Lassan de biztosan a sorozatok és a filmek összefognak érni egymással, azaz elkerülhetetlen lesz hogy egyes karakterek átmenjenek a sorozatba illetve a sorozatból a filmben kerüljenek a karakterek.

    Valahol olvastam hogy a Zöld íjászból is lesz egy egész estés film, de azóta nem hallatom róla hogy lenne valami belőle valószínű DC elnapolta a filmet.

    Üdv: Sunike27

  2. A filmes és a TV sorozatos univerzum nem fog egyesülni/összefonódni. Attól még, hogy mindkét formában feltűnik még nem ugyanolyan formában ugyanúgy.

    Az Öngyilkos osztag nagyon várós!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ