Star Wars: Az ébredő Erő – az utolsó szinkronos előzetes

3
407

Star_Wars_Az_ebredo_ero_poszterA Disney/Lucasfilm a legutóbbi trailer közzétételét követően elárulta, hogy ez volt az utolsó előzetes a Star Wars: Az ébredő Erő-höz. Reklámspotok, jelenetek és remélhetőleg színfalak mögött videók persze fognak még érkezni a film bemutatójáig hátralévő ca. másfél hónapban, azonban a komoly filmrajongók (utóbbiak kivételével) ezeket már nem nagyon szokták megnézni a lehetséges spoilerek miatt. A hazai forgalmazó elkészítette az előzetes szinkronos változatát, illetve a magyar moziplakátot is.
Komoly találgatásoknak ad teret Luke Skywalker teljes hiánya, és a készítők továbbra sem árulnak el semmit a miértről – a legtöbben azt tippelik, hogy a film főgonosza, Kylo Ren álarca alatt találjuk majd meg a Jedi mestert, ennek azonban ellentmondani látszik egy kiszivárgott kép a forgatásról, (itt megnézhetitek), amelyen teljesen Obi-Wan Kenobi-szerű szerelésben látható Mark Hamill.


Star Wars: Az ébredő Erő magyar szinkronos előzetes /trailer/Star Wars: Az ébredő Erő film adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szervusztok !

    Nagyon úgy néz ki jó lesz a film, a kérdés csak az mennyi és milyen rekordokat fog megdönteni ?? Az biztos, ha jól sül el a dolog, akkor a rendező beírja magát a filmtörténelembe …:-)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ