Space Between Us előzetes – az első Marson született gyerek története

0
995

A TX Entertainment újabb előzetes dobott ki a Space Between Us című sci-fi-hez, amely az első Marson született gyermek történetét meséli el Asa Butterfield, Gary Oldman, Carla Gugino és Britt Robertson közvetítésével. A film decemberben már érkezik is az amerikai mozikba.
Az első hallásra elég érdekesnek tűnő sztoriban az emberiség egy kis csapat asztonautával éppen kolonizálni készül a Marsot, az odafelé tartó úton azonban kiderül, hogy az egyik űrhajós terhes. A leszállás után nmeg is indul a szülés, ám az eközben fellépő komplikációk miatt az édesanya nem éli túl gyermeke születését. Ezzel veszi kezdetét Gardner Elliot, az első Marson született gyeremek élete, a kíváncsi és igen intelligens fiúé, akinek fogalma sincs róla, ki az apja és 16 éves koráig mindössze 14 emberrel találkozott személyesen.
Gardner, miközben online kapcsolat segítsgével apja kilétét próbálja kideríteni, megismer egy Tulsa nevű lányt, akivel hamarosan szoros barátságot köt.
Időközben pedig a Földről egy újabb űrkomp is úton van a Marsra, ami lehetőséget ad Gardnernek, hogy visszatérjen a Földre… csakhogy a tudósok felfedezik, hogy Gardner marsi környezetben kifejlődött szervei valósznínűleg azonnal leállnának a Föld atmoszférájában.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ