Sötétségben – Star Trek magyar előzetes #2

11
106

Sötétségben - Star TrekA második Sötétségben: Star Trek előzetes szinkronos változatát is elkészítette a stúdió, ami – ha valaki lemaradt volna róla – az eredeti június 13-i dátum. helyett 2013. május 16-án, a nemzetközi premierrel együtt kerül a magyar mozikba. A filmben Kirk kapitány a csillagflotta legjobb titkosügynöke (Benedict Cumberbatch) nyomába ered, ám a készítők ígérte szerint az igazi főgonoszt egész a befejezésig nem fogjuk megismerni…
Hivatalos tartalom: Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak (Chris Pine) személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.


Sötétségben – Star Trek előzetes /trailer/Sötétségben: Star Trek film adatlap magyar előzetessel


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tudom, hogy nem biztos, volt már rá példa, nem is egyszer, de miután a többi szinésznek ugyanaz volt a szinkronhangja a trailerben mint az előző részben csak Spock-nak nem, így elég valószínű, hogy a filmben is az lesz mint a trailerben!

  2. Ez szerintem csak a trailer szinkron és nem a végleges. Az előző verzióban (Traler #1) még Simon Kornél volt a hangja Cumberbatchnek, ő volt a magyar Sherlock is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..