Sötétségben – Star Trek nemzetközi előzetes #2

2
90

Sotetsegben_Star Trek_poszter2Már kevesebb mint 2 hónap van hátra a Sötétségben: Star Trek amerikai premierjéig (sajnos a hazaira csak egy hónappal később, 2013. június 13-án kerül sor), és kiderül, vajon sikerül-e J.J. Abrams-nek másodszor is meghódítania a nagyszámú rajongók szívét. Egy újabb nemzetközi előzetes érkezett a filmhez, melyben több eddig nem látott képkocka is akad.
Hivatalos tartalom: Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak (Chris Pine) személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.


Sötétségben – Star Trek előzetes /trailer/Sötétségben: Star Trek film adatlap magyar előzetessel


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..