A Kung-Fu Panda 23 rendezőnője, Jennifer Yuh Nelson megkapta a “nagy lehetőséget”, hogy Alexandra Bracken írónő young adult regénysorozatának kezdődarabját vászonra adaptálja. Egy gond van csak ezzel, hogy a ya-adaptációkkal nemcsak a padlás, de a nagyérdemű is kezd eltelítődni. Na de ne legyen igazam, és a Sötét elmék verje kenterbe Az Éhezők Viadalát! Első blikkre a Kiéhezettek, Az 5. hullám és az X-Men keresztezésének tűnik a film, és csak reménykedhetünk benne, hogy nem veszik bele az Alkonyatba. A film előreláthatólag augusztus elején kerül a hazai mozikba!
Tartalom: Különös járvány tizedeli meg a tizenéves korosztályt. A túlélők különleges képességekre tesznek szert. Ön- és közveszélyességük miatt rehabilitációs táborokba gyűjtik őket. A táborok azonban nem értük, hanem inkább ellenük vannak.
Ruby nagyon veszélyes képesség birtokában van, amely miatt táborba is zárták. A táborból megszökve csatlakozik a szökevények csoportjához, hogy megkeressék az East Rivert, amely az egyetlen biztonságos helyet jelenti a szökött gyerekek számára. Útjuk során Ruby és egy szökevény srác, Liam, mind közelebb kerülnek egymáshoz.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..