Sejtcserés támadás magyar feliratos előzetes

0
96

sejtcseres_tamadas_7Egy héttel előre hozták a Sejtcserés támadás romantikus vígjáték bemutatóját, így október 21-től láthatjuk a mozikban Jennifer Aniston és Jason Bateman mosolyra fakasztó szerelmi történetét. A filmet feliratosan fogják vetíteni, ami nem biztos hogy túl szerencsés egy vígjáték esetében, de kénytelenek leszünk megbékélni vele.
Hivatalos tartalom: Kassie okos, vidám, szingli lány, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha ezt saját magának kell is megoldania… egy sármos „önkéntes” spermadonor apró kis segítségével. A jóbarát Wally nem tudja, Kassie babaterve nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte, de rendben révbeért. Aztán eltelik hét év, és mindenre fény derül, amikor is Kassie és csemetéje visszaköltözik New York-ba, és Wally végre megismerkedik Kassie koraérett– furcsa módon szintén némileg ideggyenge – kisfiával. Felhőtlen szórakozás A család kicsi kincse és a Juno alkotóitól.


Sejtcserés támadás /The Switch/ magyar feliratos előzetes /trailer HUN/:Sejtcserés támadás /The Switch/ film adatlapNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ