Rossz tanár feature trailer és jelenetek

2
191

bad_teacher_poszterEgy újabb előzetes és négy jelenet érkezett Cameron Diaz és Justin Timberlake Rossz tanár vígjátékához. Magyar bemutató 2011. augusztus 18. (két hónappal az USA után).
Hivatalos tartalom: A tanár is ember. Szükség esetén lusta, életunt, lógós és csak a nagy lehetőségre vár, hogy végre maga mögött hagyja addigi életét. Elizabeth (Cameron Diaz) például igazán utálja a munkáját, és többnyire filmet vetít a diákjainak, hogy addig se kelljen hozzájuk szólnia. De hirtelen feltámad az életkedve, amikor a suliba érkezik az új helyettesítő tanár (Justin Timberlake), aki nemcsak sármosabb az összes férfitanárnál együttvéve, de állítólag jelentős vagyont is fog örökölni.
A baj csak az, hogy az új tanerő egy másik tanárnővel (Lucy Punch) kezd randizni. Elizabeth azonban nem adja fel: végre példát mutathat diákjainak elszántságból, céltudatosságból, ravaszságból és gonoszságból. Az iskola fenekestől felfordul, és a tanári környékén eluralkodik a káosz.


Rossz tanár /Bad teacher/ előzetes /feature trailer/Rossz tanár /Bad teacher/ jelenetekRossz tanár /Bad teacher/ film adatlap magyar előzetessel


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..