Megérkezett az első előzetes a Replikák (Replicas) című filmhez, amellyel Keanu Reeves egy visszatér egy körre a sci-fi műfajhoz, és aminek a forgatókönyve annyira megtetszett neki, hogy nem cspán a főszerepet vállalta el, de producerként is részt vett a készítésében, a Transformers – és tucatnyi más – filmekből ismerős Lorenzo di Bonaventura oldalán.

Az ígéretesnek tűnő alkotás középpontjában egy William Foster nevű idegkutató (Keanu Reeves) áll, aki már az áttörés küszöbén áll egy forrradalmi technológia kifejlesztében, amely segítségével az emberi tudatot teljes egészében át lehet számítógépre átvnni. Amikor felesége és három gyermeke egy tragikus autóbalesetben életét veszti, William ráveszi egy tudóstársát, Ed Whittle-ot (Thomas Middleditch), hogy segítsen leklónozni szerettei holttesteit, ő pedig a technolgiája segítségével megteremtheti belőlük a tökéletes replikákat. William azonban szörnyű döntés elé kerül: Négy családtagjából csak háromnak adhatja meg a lehetőséget az új élere..

A Replikák film október végén Litvániában és december elején Hollandiában kerül vetítésre, a további bemutatók azonban még nem ismertek.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..