Re5ident Evil: Retribution teaser trailer

17
286

Re5ident EvilMai nap van a hivatalos premierje a Re5ident Evil: Retribution első előzetesének – a rövid teaser trailer egy kicsit a kelleténél korábban kikerült a világhálóra, így már meg is nézhetitek (a 24. mp-nél kezdődik, amint lehet, lecserélem egy reklámmentes változatra. A minősége nézhető). Mozibemutató 2012. szeptember 14, a fő szerepben természetesen újra az isteni Milla Jovovich.
Szinopszis: Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice (Milla Jovovich) a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az épületet, egyre többet tud meg titokzatos múltjáról. Alice tovább folytatja a a vírus kitöréséért felelős emberek után megkezdett vadászatot – a hajszát, amely Tokiótól New York-on át egészen Moszkváig visz, végül pedig egy olyan felfedezéshez vezet, ami miatt mindent meg kell kérdőjelezne, amit eddig igaznak hitt. Régi és új szövetségesei társaságában Alice a túlélésért vív harcot, aminek tétje a lassan teljesen feledésbe merülő emberiség… A visszaszámolás elkezdődött. © filmtrailer.hu


Re5ident Evil: Retribution teaser trailer17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Megfogom nézni,akár mennyire “lerágott csont”,akció van,az a lényeg.

  Szórakoztatás végett nézek ilyen filmeket,nem azért,hogy megragadjam a lényeget és kritikákat fogalmazzak meg ezzel kapcsolatban.

  Arra ott vannak az igaz történeten alapuló alkotások,na ott már nálam is van egy elvárási szint,hogy mégis miképp és hogyan mutatják be az eseményeket.

  Köszönöm,hogy megnyilvánulhattam 😀

 2. Nem rég megnéztem az előző részeket egy huzamra.
  Nem unatkoztam, bár érezhető volt egy kis színvonalzuhanás minden darabban, de Milla Jovovich folyamatosan hozta az elvártakat. A látványos videó után nem tartom elképzelhetetlennek, hogy életet lehelnek (a zombikba xd ) a sorozatba és tovább élvezhetem a zombik tobzódását. Mert zombi, zombi-zombi, Zombi, ZOMBI!

 3. Jó reklám jó képsorok. 🙂 Az első részre úgy ültem be a moziba, hogy nem tudtam mit nézek, de a végén úgy jöttem ki, hogy azt mondtam wooowww! A másodikat ezért nagyon vártam, de akkora csalódás volt, hogy elsőre végig sem néztem. A 3., de főleg már a 4. része nézhető lett. Viszont azzal teljesen egyetértek, hogy nem Milla-n múlt, mert ő tényleg hozta amit kell.

 4. Én egyáltalán nem bánom, hogy folytatódik. Nem egy eget-rengető széria, de Milla mindig hozza a tőle elvárhatót szépségben meg ügyeskedésben, és azért eddig minden egyes résznek megvolt a maga diszkrét bája. Szóval jöhet! 😀

 5. Lehet idő utaznak, másik dimenzióba kerülnek, azt álmodja Alice, hogy élnek még stb. A hajón meg valószínű elfogtak mindenkit, különben nem egy laborban ébredne a hősnő.

 6. Hát én okleveles Resident Evil fan vagyok, de amit ezzel a szériával csinálnak az undorító. Az első rész egyszerüen a kedvenc filmem a mai napig. A 2ik rész még azon is túltett, teli találat. És akkor kezdődött a hanyatlás. A 3ik számomra már kifogásolható volt. Homályos részek vannak benne, és össze van csapva az egész. ÉS AKKOR JÖTT A 4 :DDDD a totális baromság. Semmi értelme. Semmi nincs megmagyarázva. Se eleje se vége, csak úgy van. Miután megnéztem, tudtam, hogy most bizony elvesztegettem az életemből 1,5 órát, és semmi de az égvilágon semmi értelme nem volt, és még az egyik kedvenc szériámban is csalódni kellet. Szerintem folytatják a dolgot. Nem fogunk érteni semmit, lőnek durrognak, csili vili baromság lesz. Pedig a sztori nem így kezdte pályafutását!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..