Peter Jackson A gyűrűk ura és A Hobbit után ismét egy nagy kihívásokat tartogató, igazi CGI orgiát ígérő projektve fogott bele, a Ragadozó városok rendezői teendőit azonban ezúttal az Oscar-díjas vizuális trükkmesterre, Christian Rivers-re bízta, akivel a korábban említett két trilógián korábban rengeteget dolgoztak együtt.

A film alapjául Philip Reeve díjnyertes regénysorozata szolgál, amely 4 könyvet foglal magába, és semmi kétség nincs afelől, hogy amennyiben az első film sikert arat a moziban, rögtön készülnek majd a folytatások is.

Hivatalos tartalom: Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie…
A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul szövetségre lép, hogy megváltoztassa a jövő alakulását…

A Ragadozó városok december 27-én érkezik a hazai mozikba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..