Prometheus szinkronos előzetes

8
99

prometheus_poszterA korábbi Prometheus trailer még feliratosan volt látható, a legújabb azonban már szinkronosan is nézhető – más újdonságról sajnos nem tudok beszámolni, azaz a magyar bemutató továbbra sem 100%, hogy a nemzetközivel egy időben lesz.
Tartalom: Egy csapat tudós és felfedező egy olyan félelmetes utazásban veszt részt, ahol pszichikai és mentális képességeik a végletekig próbára kerülnek. Egy távoli világon csapdába esve megtalálják a választ az élet alapvető misztériumának kérdésére, ám nem sokkal már az egész emberi faj túlélésért kénytelen küzdeni… © filmtrailer.hu


Prometheus magyar szinkronos előzetes /trailer/Prometheus film adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó jel a forgalmazótól, hogy szinkronos előzetest dobott ki, úgy tűnik komolyan fogják venni a projektet. Sőt kifejezetten minőségi is lett a magyarosítás, így első hallásra egy ilyen felállású szinkronnal elégedett lennék.

  2. Birom az ilyen embereket, akik egyből lehúzzák a szinkront, vagy a filmet, mikor láttak belőle 2 és fél kemény percet. Persze igen.. általában azok húzzák le a normálisnak tartott film szinkronokat is, akik kiemelkedő tehetséggel rendelkeznek az élet minden területén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..