prometheus_poszter2 A Prometheus legújabb, (update: nem hivatalos, forrás: Movieweb.com) nemzetközi posztere eltér az eddig látottaktól és a lezuhanó USCSS Prometheus-t láthatjuk rajta, valamint a legénység pár tagját, amint éppen az idegen bolygón menekülnek egy (kettő?) társuk elöl. Ha már lezuhanás, nézzétek meg az Intercom által feliratozott Leszállás című jelenetet, valamint a végső előzetest is, szintén felirattal (ne tévesszen meg senkit, hogy a videó nevében szinkronos van).
2012. június 7-én a nyolcadik utas újraéled…


Prometheus film adatlap


16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Van egy érzésem, hogy ezt a filmet többször megnézem egymás után. Kerül amibe kerül. Már nem is érdekel a történet, csak újra élvezni akarom az apró villogó kütyük, ill. misfenék villogását és pürücölését a vásznon; hallani, ahogy szakszerűnek tűnő űrkifejezések repkednek; a hipersteril avagy épp ultramocskos űrhajó szobák látványán szeretnék elmélázni.

  Olyan régóta vágyok ilyen penge sci-fi élményre, hogy leírni sem tudom. A korábbi Prometheus bejegyzésre egy kicsit átkötve, jó volt a Paul is, az Avatar is tetszett, MiB-t még most is szeretem, de ha az űr szót meghallom, akkor nem mókás ufonauták, kék indián óriások, vagy egyenruhás űrbetyárvadászok jutnak eszembe, hanem olyan kegyetlen lények, mint maga az űr. Alienek, predátorok akár még furiánok is. Szerintem, ha egy mai űrhajóst megkérdeznénk, hogy szerinte milyen az űr, akkor valami olyasmit mondana, hogy kegyetlenül szép és halálos is. Na számomra ez a rendezőbácsi ezt tudja a vásznon visszaadni.

 2. Úgy érzem hasonlóan kultfilmmel lesz dolgunk, mint az Alien 1-2 esetén. Olyan sci-fi élmény lesz/lehet, amit eleddig a 2000-es évek filmipara nem tudott kitermelni. Már csak 3 hét…

 3. Hali

  Már én is nagyon várom a filmet.Már évek óta nem vártam ennyire egy filmet.Remélem pörgős lesz.Én már olyat is olvastam hogy két részes lesz és James Cameron foglya majd megcsinálni a folytatást.
  Mellesleg tudja valaki a trailer alatt menő zene címét előadóját.
  Előre is köszönöm

 4. Nagyon kírály ez a poszter és igazatok van, nem átlagos sci-fi filmel van dolgunk, remélhetőleg ez a film alapjaiban fogja megrengetni ezt a stílust és akkor talán a jövőben hasonló ijen jellegü filmekkel találkozhatunk.

 5. Ennek az egész Alien történetnek olyan hangulata van amit szóban kifejezni nem lehet, ezt átkell érezni. Már alig várom azt a 3 hetet, szerintem ez a film akkorát fog ütni, hogy az Alien és az Aliens című filmek óta nem készült ennyire jó idegenekről szóló film (talán a District 9 volt a legjobb) + a zene is kiváló, nagyon félelmetessé teszi az egészet.

  Akit érdekel a zene címe a trailerben: Judge and Jury – Audiomachine – Deus Ex Machina

  Azok a sikító hangok a trailerben nem a zenéhez tartoznak, azt az Alien (1979) trailerből mixelték bele, akinek az a verzió kell Youtube-on megtalálja “Prometheus Trailer Music” név alatt. (első találat).

 6. én nem vagyok nagy sci-fi rajongó, de ezt a filmet nagyon várom már. nem gondoltam, hogy lesz valami, ami kitölti az űrt a bosszúállók és a batman között, és íme.
  egyébként kicsoda james cameron foglya!? 😀

 7. BBQ: Ez egy nagyon szep gondolatsor volt. Full respekt! Mar csak azert is remelem h nagyot fog utni a film, mert akkor talan ennek hatasara tobb igazi sci-fi lat majd napvilagot.

 8. BBQ: Ez egy nagyon szep gondolatsor volt. Full respekt! Mar csak azert is remelem h nagyot fog utni a film, mert akkor talan ennek hatasara tobb igazi sci-fi lat majd napvilagot. A poszter regi retro sci-fi konyvek boritoit idezni. Nekem bejon.

 9. Én egyébként sose értettem, hogy mi értelme van annak, hogy ha valaki nagyon kíváncsi egy filmre akkor megnézi az összes létező előzetesét, az összes létező jelenetet amik kikerülnek netre! Utána beül a moziba és kiderül, hogy a filmet már kb félig látta! És azt várja amit az előzetesekbe is látott, “nah még ez a jelent nem volt, akkor most már biztos annak kell jönnie”! Így semmi meglepetés nem fogja érni a film alatt! Csak nézi és már kb az egész sztoriját tudja, meg az action jelenetket is már kb fújja kivülről, mert mindet belevágták az előzetesekbe! Én is régen olyan voltam, hogy megnéztem 1 filmnek az összes előzetesét, mert annyira vártam, de leszoktam róla, mert hülyeség! Én ennek is megnéztem az első előzetesét, és elég is volt! Legalább majd moziban jól megkapom rá, mert kb már nem is emlékszek rá mik voltak benne! 🙂 Bocsi az offért!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ