Prometheus feliratos előzetes és sok új kép (16+)

14
257

Tegnap megérkezett a 3 perces Prometheus trailer magyar feliratos változata is, ma pedig egy szép rakás képet kaptunk az EW magazinból, amely legújabb számában behatóan foglalkozik a június elején mozikba kerülő filmmel. Következzen Noomi Rapace, Michael Fassbender és Charlize Theron amint kissé Tron-szerű űrruhájukban pózolnak. Bár Ridley Scott filmje nagy valószínűséggel nem jelent veszélyt a Bosszúállók új rekordjára – főképp, mivel R-rated besorolást kapott – az év egyik legjobban várt filmjéről van szó.
További képek, videók a film adatlapján.


Prometheus képek
Prometheus magyar feliratos előzetes /trailer/Prometheus film adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Ridley Scott filmje nagy valószínűséggel nem jelent veszélyt a Bosszúállók új rekordjára” >>> Szerintem minden sci fan be fog ülni a moziba, jók az esélyek!

  2. “Tegnap megérkezett a 3 perces Prometheus trailer magyar feliratos változata”

    Hmmm. Én két napja láttam az InterCom Youtube oldalán FullHD felbontásban. Ez teljesen ugyan az.

  3. Durden: Egyetértek. Bármennyire is szórakoztató darab lett az Avengers, nem lehet őket egy lapon említeni, hiszen ez azért enyhén szólva is komolyabb darab lesz, még sci-fi léptékben mérve is. Az meg, hogy most melyik mennyit hoz a konyhára, bennünket szerintem éppenséggel hidegen hagy.

  4. Noomi Rapace-t nagyon tehetségesnek tartom és itt 100% “csúcsformában” lesz; Michael Fassbender a karakterét szerintem hihetetlenül magába szívta, azon sem lepődnék meg ha már tényleg elhinné magáról, hogy android; és Charlize Theron, na hát ő még mindig gyönyörű és vérprofi. Érdekes, hogy nekem az első kép tetszik a legjobban. 😀

  5. Csak tudnám, hogy az Avengers mióta Sci-Fi??

    Mióta lehet egy szuperhősös mesefilmet egy lapon emlegetni a vérfagyasztó Alien sorozattal, vagy Isaac Asimov műveivel, csak mert röpködnek benne az emberek… Ennyi erővel a Batman meg a pókember is sci-fi…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..