Prometheus elő-előzetes

11
189

prometheus_poszterMárcius 17-én érkezik a vadiúj Prometheus feature trailer, és ebből az alkalomból Ridley Scott rendező egy kis kérdezz-felelek játékba is beugrik – a Yahoo! Movies-ra most felkerült egy igen rövig elő-trailer, amiben elcsíphetünk pár új jelenet, köztük egyet, amelyben a Prometheus legénységének egy tagja egy ismeretlen élőlénnyel harcol. A fekete, humanoidnak tűnő figura rongyababaként csapja a falhoz az előtte álló űrhajóst, és egyelőre csak találgatások érkeztek, milyen szerepe lesz a történetben. Az idegenen kívül a Space Jockey űrhajóját is láthatjuk repülés közben.
A magyar bemutató továbbra sem ismert, de bízzunk benne, hogy a 2012. június 8., a nemzetközi premier környékén lesz.


Prometheus elő-előzetesPrometheus film adatlap


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem azért de ha ez alien előzmény film, akkor mutassanak már legalább 1 lecsöppenő nyálat vagy valamit mert ez az űrhajósok szaladnak jobbra-balra pókerarccal ez nekem eddig a kedvemet egyáltalán nem hozta meg a filmhez..

  2. Én személy szerint a Bosszúállókat, A hobbitot és a Felmelekedést jobban várom mint ezt. Egyébként mi az, hogy “rongybabaként csapja a falhoz”? Lehet, én vagyok hülye, de úgy láttam, hogy az űrben vagyunk és tudtommal ott súlytalanság van… úgy nem nehéz 😀

  3. Írjátok, ha rosszul tudom, de az Alienek a SpaceJ-ék féle kísérletek eredménye; ők terveztek egy tökéletes gyilkológépet – ami őket is bezúzta végül. Szóval lehet Alient nem is mutatnak csak a film lezárásaként, addig pedig esetleg pár elfuserált kísérletet?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..