Piranha 3DD magyar feliratos előzetes (18+)

9
148

Piranha 3DDTermészetesen 18+ korhatárt kapott a 2012. június 14-én mozikba kerülő Piranha 3DD, a magyar forgalmazó el is készítette a hozzá a feliratos trailert, valamint elkészítette a hivatalos szinopist is: Két évvel ezelőtt, a Piranha 3D-ben egyszer már elszabadult a víz alatti terror a Victoria-tó addig békés medrében. A vérszomjas, őskori piranhák idén ismét visszatérnek. Ezúttal senki sincs biztonságban, hiszen az éhes kis dögök mindenki húsába pillanatok alatt belevájják fogaikat. Az étlapon most épp a nyár legnagyobb szenzációja, a Nagy Nedves Vízipark vendégei díszelegnek.
Az idelátogató fiatalok leghőbb vágya, hogy belecsobbanjanak a vízbe, az alkoholba és a szexbe is, egyszóval, hogy erkölcsi korlátok nélkül tombolhassák át az egész nyarat. A bulizó vendégek és a személyzet azonban jóval többet kap annál, mint amiért idejöttek, és ez egyáltalán nem lesz ínyükre. Ők azonban nagyon is ínyére lesznek annak a piranha-fajnak, melynek legfélelmetesebb és legéhesebb egyedeivel kell szembenézniük. Egy határozott, stréber lány, Maddy (Danielle Panabaker) és haverjai, Kyle (Chris Zylka) és Barry (Matt Bush) azonban nem hagyják magukat, és felveszik a harcot az emberi belsőségekre éhes fenevadakkal szemben. A kérdés csupán annyi, hogy egyáltalán meg lehet-e állítani egy ekkora hordát?


Piranha 3DD magyar feliratos előzetes /trailer/Piranha 3DD film adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ALLAT!!!!Annyira emlegetitek ,ezt a “Rise of the Animals”-t ,hogy beleneztem.Beszakad az agyam! 😀 ..el is kezdtem letolteni,ezt meg kell nezni!Foldi letem 30par evenek ket legnagyobb kisiklasa az “Alien vs. Ninja” IMDb: 4.4/10 es a “The Terminators” IMDb : 2.1/10 volt. Ugy nezem ez a “Rise of the Animals” a 3. lesz. 😀 kar lenne kihagyni! Piranha 3DD-ben legalabb cicik es “aranyos” lanyok vannak, adnek neki 4.5/10-et,ha az “Alien vs. Ninja” kapott IMDb-n 4.4-et.Nah,varjuk,nezzuk es majd … toroljuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..