Pete és a sárkány – előzetes és képek a Disney új remake-jéhez

11
1671

A múlt heti poszter követően a Disney közzétette az első teaser trailert az 1977-es Pete’s Dragon filmjének remake-jéhez, ami Pete és a sárkány címen kerül a hazai mozikba 2016. augusztus 18-án.
A film főszereplői Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard és Robert Redford lesznek, de kisebb szerepekben Wes Bentley, Karl Urban és Oona Laurence is felbukkannak.
Tartalom: Mr. Meacham (Redford), az öreg fafaragó évek óta szórakoztatja a helyi gyerekeket a meséjével, amely egy félelmetes sárkányról szól, aki az északnyugati erdők mélyén tanyázik. Lánya, Grace (Bryce Dallas Howard), aki felnőve immár erdei járőrként dolgozik, sosem hitt ebben a mesében… egészen addig, míg nem találkozott Pete-tel (Oakes Fegley). Pete egy titokzatos 10 éves fiú, akinek se családja, se otthona, és állítása szerint az erdőben él egy Elliot nevű hatalmas zöld sárkánnyal. És Pete leírása szerint a sárkány kiköpött úgy néz ki, mint Mr. Meacham meséiben. Pár helyi jóbarát segítségével Grace elhatározza, hogy kideríti az igazságot Pete-ről… © filmtrailer.hu

11 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Bocs, javítva. Egy tipikus hétfő reggeli cikk 🙂

  Sparta300: Basszus, fiú helyett film lett. Igazi szellemi óriásnak kell lenni hozzá, hogy kitaláld. Sajnálom hogy összezavartunk, gondolom nehéz perceket okozott, hogy összerakd, hogy hívhatnak Pete-nek egy filmet, és mit keres ez a leírásban.
  Javaslom, térj inkább át a hibamentesfilmescikkek.hu olvasására.

 2. Tudod én nem vagyok az a trollkodós tipus. De amikor minden második cikk tele van olyan elírási hibbákkal (és itt most nem a helyesírási hibákra gondolok) hogy még egy 8 éves is észrevenné, az már fáj igen!

  Multkor talán pont te köszönted meg, amikor szoltam a halálos iramban cikknél. Ott is voltak érdekes dolgok.
  Arra meg megkérnékek, hogy velem ne beszélj ilyen lekezelően, mert én nem az a vérpistike vagyok, aki itt éli ki a hajlamait.

 3. Sparta300 2015. április 7. kedd at 16:39
  “Valami, akit igen nagyra tartok” inkább valaki.
  “karakterek közöl” inkább közül.

  Csak egy kicsit figyeljetek már oda!
  Válasz
  sdf 2015. április 10. péntek at 12:14
  Hogy figyelnének már oda? Le sem szarják, hiszen az a 2-3 ember aki még felmerészkedik erre az oldalra, annak teljesen jó így is… inkább még biggyesszetek be pár reklámot, van még kihasználatlan felület az oldalon… az úgyis jobban érdekel mindenkit.
  Válasz

  Miner
  2015. április 11. szombat at 22:41
  Sparta300: Köszi, hogy jelezted, javítottuk!

  sdf:
  1. Te lennél a harmadik?
  2. A reklámokhoz szerkesztőként nincs közünk – az előforduló helyesírási hibákhoz annál inkább! -, tégy panaszt az oldal hirdetési partnerénél.

 4. Így van, amikor normális módon jelzi valaki, hogy hibát talál, azt meg szoktam köszönni.
  Ezt a stílust viszont tartogasd inkább a haverjaidnak.

  Szerintem a legtöbb olvasónk tudja, vagy legalábbis sejti, hogy a helyesírási hibák azért vannak, mert elég rövid idő alatt kell összedobni egy-egy cikket. Ha van időnk rá, javítjuk, de nem egy szerkesztőségben ülünk és egész nap ezzel foglalkozunk, hanem az üres perceinkben írjuk a cikkeket. És így bizony belecsúsznak hibák. Mint ahogy minden weboldalnál.

  Az idézeteiddel nem tudom mit akartál elérni. Mint ahogy a neveddel sem.

  Elmondom neked, én hogyan működök. Elég sok weboldalt követek. Általában a tartalmuk miatt nézem őket, szarok rá, ha 1000 karakterekként becsúszik egy-egy elütés. Így is meg szoktam érteni, mit akarnak mondani. Ha pedig egy olyan weboldalba ütközök, ahol mégsem – nemes egyszerűséggel nem megyek rá fel többet.
  Nem kezdek el beírogatni, nem kezdem el fikázni. (Azt írod, nem szokásod trollkodni – visszanéztem a hsz-aidat, ez tényleg így volt eddig -, azonban ez az).
  Keresek egy másik oldalt helyette.

  Egyszerűen nem értem, ha ennyire szar az oldal, ha “nem tudunk egy normális cikket leírni.” (inkább megírni, ha már az elírásokról beszélünk), miért stresszeled magad vele?
  Lapozz tovább és ennyi.

 5. Leírni nem tudod, nem megírni. Inkább ne akarjál ebbe bele menni. Tudod pont az lett ezzel az oldallal is a baj, mint a legtöbbel. Egyszerűen igénytelen lett. Miért jövök fel mégis? Mert nincs egy normális filmes oldal és még ha sok is a hiba, ha irdatlan sok a reklám. Még mindig jobb, mint a semmi. Nem tudhatom, hogy te pénzt kapsz-e ezért, de nincs is jelentősége, mert ha valamit csinálsz, akkor azt csináld jol. Az idézetet azért másoltam be, hogy lásd, nem írok minden egyes hibánál, amit látok, pedig van bőven. De az, hogy legalább egyszer nem tudod visszaolvasni, amit írtál, az nekem nagyon furcsa és igénytelen. Mert nem egy betüt ütsz félre, hanem értelmetlen mondatot írsz le. A Nevem pedig azért írtam le, hogy még véletlenül se hidd azt, hogy egy “niknév” mögé bulyva írok. Mindig válalom magam!

 6. Értem. Ezek szerintem nem csak velünk van a baj, hanem mindenkivel.
  Ehhez már tényleg nincs mit hozzáfűzni.

  ps: A cikkeket megírni szokták, nem leírni. De igazából nincs jelentősége.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ