Pierre Morel rendező ismét bosszúba mártja pennáját, amelyet ezúttal Jennifer Garner vesz kézbe. Liam Neeson helyett, a mai trendekhez igazodva, ezúttal női akcióikon születésének lehetünk tanúi, és ehhez keresve sem találhattak volna jobb alanyt Garnernél. A hazai premier októberre csúszott, így már javában térdig járunk majd a lehullott levelekben, mire A bosszú angyala meglátogat minket.
Tartalom: Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.
Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..