P.S.O. – Apám nevében – előzetes a megbotránkoztatónak ígérkező “magyar Jézus film”-hez

0
1221

Kálloy Molnár Péter ide vagy oda, a Hunicom Stúdió berkeiből érkező P.S.O. – Apám nevében című film szénája egyelőre nem áll túl jól, ugyan a készítők elmondása szerint eddig egyetlen filmforgalmazó sem vállalta fel a produkciót, így saját terjesztésben lesznek kénytelenek bemutatni. Bár a film 2016. október 27-től a mozikban is látható, valószínűleg kevés filmszínházban és kis számú előadással lesz látható – a mozikkal és mozihálózatokkal jelenleg is folyik az egyeztetés.
Az alkotók szerint a Vatikánt is megjárt, Jézus történetét a jelen díszletei között bemutató produkció igen megosztóra sikerült, a hit, a történelem a politika és a társadalom egészére nézve is komoly kritikákat fogalmaz meg.
“A tesztvetítések során nagyon sok érzelmi impulzus érkezett visszajelzésként a nézőktől, mindenkit megérintett valamilyen formában. Elismerő tapsot, megbotránkozást de leginkább döbbent csendet kaptunk a vetítések után. A visszajelzések legnagyobb része arról szólt, hogy a nézőknek fel kell dolgozniuk a látottakat. – mondta el Roczó-Nagy Zoltán, a film rendezője. – Ez a legnagyobb bók a számomra, mert úgy gondolom egy igazán jó film a néző eszébe jut másnap és harmadnap is. Természetesen a végső ítéletet a széles publikum mondja majd ki novemberben.”
Jöhetnek a vélemények!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ