Jó ideig az a pletyka keringett, hogy J.J. Abrams Overlord című filmje valószínűleg a Cloverfield univerzum egy újabb fimje lesz, ám ezt nem sokkal később maga a randező is megcáfolta – most pedig itt a teljes előzetes hozzá.

Az Overlord a II. világháborúban a Normandiai partraszállás alatt zajlik, amikor egy csapat ejtőernyőst mélyen az ellenséges vonalak mögé dobnak le, hogy véghezvigyenek egy, a győzelemhez kulcsfontosságú akciót. A célhoz érve a katonák hamarosan rájönnek, hogy ami a nácik által elfoglalt faluban zajlik, az messze túlmutat a szokásos katonai hadművelteken…

Abrams korábban “igazán őrült filmnek” jellemezte az Overlord-ot, és az előzetest végignézve immár értjük, mire gondolt…

A film november 22-én érkezik a hazai mozikba.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezzel a zenei aláfestéssel csak azt érték el, hogy szuper gagyi hatása lett a trailernek. Abszolút nem odaillő a zene… így inkább valami blődli ördögűzős-vígjáték feelingje van de nem horror.
    Ha lenémítom és úgy nézem meg akkor mindjárt jobb a hatás a képi világnak köszönhetően de még így is félő számomra,hogy kapunk egy zombis náci filmet.
    Amiből már dömping van…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..