Nyomorultak előzetes

10
320

a_nyomorultakMegérkezett az első előzetes Victor Hugo klasszikusának legújabb, parádés szereposztással elkészített adaptációjához – A Nyomorultak /Les Misérables/ musical 2012. december 27-én kerül a hazai mozikba, a fő szerepeiben pedig Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen és Eddie Redmayne lesz látható.
A 19. századi Franciaországban játszódó történet főszereplője Jean Valjean (Jackman) akit élelmiszerlopásért közel húszévi kényszermunkára ítélnek. Büntetése letöltése után azonban ismét lopni kényszerül – egyik éjjel befogadja egy püspök, akitől reggelre ellopja ezüst gyertyatartóit. Mikor Valjeant elfogják, a püspök nemhogy vádat nem emeltet ellene, hanem odaadja a szegény embernek az ezüsttárgyakat. A gesztus mély nyomot hagy benne. Letelepedik egy kisvárosban, ahol idővel az egyik legbefolyásosabb üzletember és polgármester válik belőle. Múltja mégis kísérti, mikor egy áthelyezett börtönőr lesz a rendőrkapitány (Crowe) , aki felismeri benne régi foglyát. Újra harcolnia kell szabadságáért és megvédenie a szívéhez legközelebb álló embereket a rosszindulatú támadásoktól…


Nyomorultak előzetes /trailer/10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem semmi szükség még egy sima filmadaptációra (van már vagy 1000), nagyon örülök, hogy végre a Broadway musicalt dolgozták fel. Gyönyörű, fantasztikus előzetes. És nagyon jó, hogy decemberben már hozzánk is eljut.

  2. Egyetértek Daviddal, pont az lesz benne a különleges, hogy musical lesz. Én bár nem vagyok a műfaj nagy rajongója, de ettől sokat várok, ez az előzetes ad is okot rá.

  3. Ezt a hallgatva könnyek árasztják el a szemeimet. kb 1000x hallottam a többi dallal együtt magnókazettán. Jó lesz ez a music változata, várom nagyon. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..