Movie – The movie előzetes

7
111

george-clooney-jimmy-kimmellJimmy Kimmel, a népszerű televíziós műsorvezető, színész és showman egy fantasztikus ál-előzetest készített a Movie – The movie című filmhez, aminek a célja az lenne, hogy egyetlen egy filmbe, “A Film”-be sűrítsen mindent, amit a mozinéző valaha is látni akart, ezáltal feleslegessé válna további filmeket gyártani. Kimmel hihetetlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyetlen csettintésére Hollywood legnagyobb nevei csináltak komplett hülyét magukból a kedvéért – és persze a poén kedvéért….
Az előzetesben részt vevő színészek a teljesség igénye nélkül: George Clooney, Matt Damon, Chewbacca, Kate Beckinsale, Gabourey Sidibe, Tom Hanks, Emily Blunt, John Krasinski, Colin Farrell, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Josh Brolin, Edward Norton, Nolan Gould, Helen Mirren, J.J. Abrams, Martin Scorsese, Charlize Theron, Tyler Perry, Cameron Diaz, Gary Oldman, Jeff Goldblum, Don Cheadle
Zseniális..


Movie – The movie előzetes7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennyire eredetit és humorosat nem láthattunk mostanában. Nyerítve röhögtem magam könnyesre. Hosszasan dicsérném még, de nem találok szavakat. Inkább megnézem még egyszer!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..