Monsters: Dark Continent teaser trailer

2
151

Monsters- Dark ContinentHazánkba sajnos nem formában nem jutott el Gareth Edward rendező 2010-es Monsters című filmje, ám a műfaj kedvelői körében komoly elismerést aratott az igen realista ábrázolású sci-fi. A film folytatásában Edwards már “csupán” produceri minőségben van jelen, a rendezési teendőket Tom Green vette át. Már előzetes is nézhető hozzá.
A Monsters: Dark Continent 7 évvel az első rész után zajlik, és egy újabb fertőzött területet ismerhetünk meg benne, amelyet az Egyesült Államok hadserege vont felügyelet alá. Egy csapat katona egy eltűnt társuk nyomában behatolt a zónába.
A fő szerepekben Johnny Harris (Üdv a mocsokban), Sam Keeley (This Must Be the Place) és Joseph Dempsie (Trónok harca sorozat – Gendry) játsszák a fő szerepeket.
Megjelenés valamikor 2014-ben, nagy valószínűséggel csak DVD-n.


Monsters: Dark Continent trailer2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ennek a filmnek az első részénél marhára nem azt kaptam, amire számítottam. Aki esetleg meg akarja nézni, az ne valami pörgős szörnylövöldére számítson. Annyira kevés még a párbeszéd is benne, hogy végül felirat nélkül néztem, mert nagyon követhető.
  De! Annak ellenére, hogy “lassú” film mégis lekötött. Talán ennyire realista szörnyes filmet régen láttam. Nem maguk a szörnyek reálisak, sőt, de az a mexikói feeling keveredve a szörnyek jelenlétével plusz rácsatolva az amerikai haderő és megsózva az embercsempészéssel. Ez az egyveleg tartja a filmben a lelket. A hosszú néma jelenetek épp elég időt adnak, hogy elgondolkodj egy kicsit, hogy ez tényleg így menne?

  Szóval, akinek a District 9 tetszett, az ezt is képes lesz végignézni, de ne várjon senki akciót, pörgést és adrenalint.

  Megjegyzem a filmen végigfut egy romantikus szál is, de nem kell félni nem megy a nyáladzás.

  Egyszer nézős és ne álmosan kezd el.

  Várom a második részt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.