Moby Dick reloaded – új előzetes A tenger szívében filmhez

3
285

A_tenger_szivebenA kétszeres Oscar-díjas Ron Howard, az Apollo-13, az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok rendezője egy fantasztikusan izgalmas és különleges történetből készítette új filmjét. Az 1820-ban lezajlott események ihlették a legismertebb amerikai regényt, a Moby Dicket is.
Hivatalos tartalom: A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba.
3000 mérföldnyi út áll előttük.
Három hónappal később már csak nyolcan vannak életben. Társaik húsát ették, éheztek, szomjaztak, félőrültek a kiállott megpróbáltatásoktól.
De hazaértek.
A film idén decemberben érkezik a mozikba.


A tenger szívében előzetes /trailer 3./
3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én még a nagyon régire is emlékszem..Bár az a hajóskapitány és Moby Dick párharcáról szólt, és Gregory Pack volt a főszereplője. Ha csak nem csalnak az emlékeim. ej de vén róka vagyok már…
    De, ha már így elővették, hagy jöjjön…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ