Megérkezett az másik előzetes is a Mission: Impossible – Utóhatás-hoz, ami, ahogy ahogy ahhoz a sorozatban már hozzászokhattunk volt, még egy lapáttal rátesz a korábbi filmekben látott hajmeresztő és látányos akciójelenetre – ráadásul Tom Cruise ellenfele maga Superman, azaz Henry Cavill lesz.

Ha valaki már elfelejtette volna, ez volt az a film, amelynek a forgatásán Tom Cruise csúnya lábtörést szenvedett, majd több hónap kényszerpihenő után vetette bele magát újra a munkába – mindebből persze semmit nem látni a vásznakon, és Tom Cruise fan vagy nem fan, mindenek el kell ismernie, hogy lenyűgöző formában van az immár 56 éves akciósztár.

A Mission: Impossible – Utóhatást ismét Christopher McQuarrie rendezi, és a korábban megismert csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) mellett új szereplőként Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby csatlakozik a sorozathoz.

Hivatalos tartalom: A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…

Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 2.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..