Megjött a második előzetes is a december 20-án mozikba kerülő Űrdongó filmhez, ami a Transformers sorozattal ellentétbe nem napjainkban, hanem a ’80-as ’90-es években fog játszódni, így jó kis nosztalgiautazás lesz annak a generációnak, amely anno Tranformers játékfugurák és rajzfilmek bűvöletében nőtt fel.
A első előzeteséhez képest a az új trailerből már jóval több kiderül a történetből, nagyon úgy tűnik, hogy Cybertron lakói valamiféle inváziót akarnak indítani a Föld ellen, és két fronton is harc indul az emberiség megmentéséért – a Földön Űrdongó feladata, hogy megvédje az embereket, miközben a Transformerek szülőbolygóján Optimus Prime és szövetségesei harcolnak az Álcák ellen.

A Transformers: Az utolsó lovag lényegesen gyengébben teljesített a mozikban a korábbi filmeknél és a rajongók körében sem aratott sikert, úgyhogy az Űrdongó filmet akár úgy is tekinthetjük, mint a stúdió erőfeszítését a rajongók visszanyerésére, és/vagy egy teljesen új irányvonalat a jövőben készülő filmek számára. Ráadásul ezúttal tényleg úgy tűnik, hogy a sorozat atyja, Michael Bay végleg búcsút intett a franchise-nak, úgyhogy ha az Űrdongó film sikeres lesz, könnyen lehet, hogy Travis Knight személyében az ő utódját köszönthetjük.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..