Megérkezett az új Star Wars: Az ébredő Erő előzetes

7
318

Star_Wars_Az_ebredo_ero_poszterA Star Wars: Az ébredő Erő iránti érdeklődést remekül megmutatta, hogy a tegnap reggeli jegyelőrendelési lehetőséget követően rommá fagytak a Cinema City szerverei, de ezzel közel sem voltunk egyedül, ugyanis több külföldi jegyelőrendelő iroda is ugyanígy járt – Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a két hónap múlva esedékes premier napján, de valószínűleg még azon a hétvégén sem lesz könnyű jegyet szerezni a mozikasszáknál a filmre.
Ma hajnalban megérkezett a korábban bejelentett trailer is, és az ígéretek szerint rengeteg eddig nem látott jelenetet tartalmaz. A rajongók nagy bosszúsáságára azonban egy dologgal továbbra is adós marad a stúdió: Luke Skywalker-rel, akit nem csupán a tegnap érkezett új moziplakátról, de az előzetesből is teljesen kihagytak… valószínűleg nem véletlenül, ám sajnos könnyen lehet, hogy csak a mozikban fogunk újra találkozni a legendás Jedivel.
A plakáton látott Halálcsillag-szerű képződményről időközben kiderült, hogy nem egy “Starkiller Base” nevű létesítmény, amely Hux tábornok (Domhnall Gleeson) és az általa vezetett Első Rend bázisául szolgál.
Következzen a várva várt előzetes:


Star Wars: Az ébredő Erő előzetes /trailer/Star Wars: Az ébredő Erő film adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én meg attól,hogy egy gyerekes Jar Jar féle bohóckodós beszólogatásokkal teli marhaság lesz… mivel mostanában minden mozifilmben ez a “menő” a gyerekeknek (vagy a gyermeteg lelkű felnőtteknek).
  Bár szerencsére a trailer alapján eddig a komoly irányt célozták meg, aminek külön örülök,de hát ettől még lehet egy vígjátékosított marhaság is amitől én nagyon tartok.

 2. EZ EGY TÖKÉLETES TRAILER!

  CSAK MORZSÁKAT SZÓRT EL,NEM LŐTT EL SEMMIT! MÉG A HOZZÁM HASONLÓ NAGY FANOK IS CSAK TAPOGATÓZNAK A STORYT ILLETŐLEG! DE EZ ÍGY JÓ! A HIVATALOS SW FÓRUMON IS TÖBBSZÖR KÉRTEM SOKAKKAL EGYÜTT,HOGY NE LŐJJÉK EL A PUSKAPORT! ÉS LÁM VÉGRE EGY TRAILER AMI CSAK CSÁBÍT A FILMRE DE AZ IGAZI NAGY DURRANÁSOKAT A MOZIVÁSZONRA TARTOGATJA!
  Példát vehetnének a studiók!
  AZOK A FIATAL NETHEZ ÉS MÁSNAPI MOZIBEMUTATÓ UTÁNI LETÖLTÉSEKHEZ SZOKOTT KRITIKUSOK PEDIG KERÜLJÉK EL A MOZIT HA NEM GYŐZTE MEG ŐKET A TRAILER! LEGALÁBB KEVESEBB MOBILTELEFONT NÉZEGETŐ , HANGOSAN ZABÁLÓ IGÉNYTELEN NÉZŐVEL LESZ TISZTÁBB A NÉZŐTÉR ÉS JÖN VISSZA A KLASSZIKUS FEELING!

  AZ ELEVE 2015 ÉS TALÁN MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB MOZIBEVÉTELÉT JELZI ELŐRE, HOGY AZ IMAX-BA MÁR NINCS JÓ HELYEN JEGY,DE A VIDÉKI MOZIKBA IS ELKELTEK A JEGYEK! ÁLLÍTÓLAG VILÁGSZERTE MÁR A JEGYELŐRENDELÉSEKBŐL BEFOLYT A FILM GYÁRTÁSI KÖLTSÉGÉNEK A FELE! Hoppá!

  Én is sorba álltam jegyért ma. Előttem 6-8-val vitték a jegyeket. DÖBBENET! 41 éves életkorom óta NEM emlékszem olyanra, hogy egy film bemutatója előtt Mo.-on már alig van jegy….

  SZÓVAL A LÉNYEG: HA ÉSZREVESZITEK VAGY NEM A DISNEY FELÉLESZTETTE A SOROZATOT! Lawrence Kasdan forgatókönyve, és JJ. aki szntén nagy fan GARANCIA arra az elveszett érzésre, amit úgy tűnik karácsonykor visszakapunk!

  Ja mégvalami: retroforgatas.blog.hu HATALMAS MENNYISÉGŰ SW RETRO FORGATÁSI fotókkal várja az új részt!

 3. :O
  ………..
  Erre nem tudok mit mondani.
  Idén korábban jön a karácsony.
  Mèg jó hogy sikerült jegyet szereznem a premierre(igaz 2db kellett volna de már csak 1db-t tudtam szerezni).

  De valyon Luke-ot miért rejtegetik ennyire?
  Ha csak nem Ö van a maszk mögött.
  De gondolom az tul egyszerü lenne.

 4. A plakáton sem az előzetesben nincs benne Luke. Már megy a találgatás, hogy átállt-e vajon, és ő lenne a maszkos csóka? Szerintem csak a végén fog visszatérni az utolsó pár kockán, ami egy remek felvezetése lenne a következő részhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ